Έμπορος με 6.000 κέρδη 5.709 φόρος!

Έμπορος με κέρδη 6.000 ευρώ, με 3 ανήλικα τέκνα, με σπίτι παραχωρούμενο απο τους γονείς του 90 τ.μ. μόλις, με Ι.Χ. πενταετίας 1390 κ.εκ. και σύνολο τεκμηρίων 12.000 ευρώ.

προκύπτει φόρος 5.709 όπως βλέπετε στο εκκαθαριστικό.

Στον φόρο συμπεριλαμβάνεται 650 ευρώ τέλος επιτηδεύματος , έκτακτη εισφορά 122,50 ευρώ και προκαταβολή επόμενου έτους 1751,75 ευρώ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

7 thoughts on “Έμπορος με 6.000 κέρδη 5.709 φόρος!

 1. Ο Lakis λέει:

  Κε λογιστα, βαλτε καμια απόδειξη.. 2100 τσαμπα φόρος.
  Επίσης αν τα προηγούμενα χρόνια δήλωνε πανω απο 6000 ε μπορεί να κανει αναλωση από προηγούμενα χρόνια για τα τεκμηρια.
  Πάτε σε κάνα λογιστή της προκοπης τελοσπαντων

  • Κ. Lakis Απλά σας ενημερώνω πως στις μέχρι τώρα δηλώσεις το 67 % των ιδίων περιπτώσεων έχουν εξαντλήσει την ανάλωση ήδη σε παλαιότερες δηλώσεις.  Χαιρετίζω ωστόσο την έστω ερασιτεχνική άποψη που είχες έστω και ανώνυμα, την επιθυμία να δημοσιεύσεις και που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν ολόσωστη. Το τηλέφωνό μου υπάρχει στην ιστοσελίδα και μπορείτε να καλέσετε όποια στιγμή επιθυμείτε για να σας εξηγήσω, (πάντα κατά την άποψη μου) πόσο λάθος κάνετε. Αυτά που πραγματεύεται αγαπητέ μου το παρόν άρθρο είναι όλα τα κακώς κείμενα του δήθεν φορολογικού συστήματος. Και θέλει με ξοφθαλμα παραδείγματα να θυμίσει σε όλους εσάς ότι σε αυτό τον τόπο δεν φορολογούμε το εισόδημα ούτε το κέρδος. Αυτό ήθελα να τονίσω αλλά δυστυχώς δεν έγινε αντιληπτό σε όλους σας. Καλό βράδυ ανώνυμε φίλε. Δημοσίευσα το σχόλιο σας για να δει ο κόσμος πόσο επιπόλαια λειτουργεί πολλές φορές ο αναγνώστης.Σας καλώ να πάμε στο υπουργείο μαζί και οχι σε κάνα λογιστή όπως είπατε. Αντί να απευθυνθείς σε εκείνον που θα μπαλώσει την αδικία και την φορολογική ανοησία, πήγαινε άνθρωπε μου εκεί που πρέπει για να σταματήσεις την αδικία (χιλιάδες κόσμου έξω από το υπουργείο). Σταματήστε επιτέλους να κυνηγάτε το Βαποράκι και κυνηγήστε τον έμπορο.

   • Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΨΑΛΤΑΣ λέει:

    Κε Γεωρμπαλίδη, είστε πολύ σωστός. Απόλυτο δίκιο, αλλα δυστυχώς όλοι οι Ελληνάρες έχουν πέσει σε λήθαργο και μεγάλη λούμπα!!!. Δυστυχώε ξεκινά να φαίνεται τι ‘’ανατολίτικη‘‘ ράτσα είμαστε.

 2. Ο αριστοφιλος λέει:

  και ο υιός μου έκλεισε το μαγαζί του ,στο οποίο τα έξοδα ήταν παραπάνω από τα έσοδα ,είναι άνεργος και του ήρθε φόρος 2000 ευρώ λόγο τεκμηρίων …τι να πεις ??? Αυτοί είναι που λέγανε ,ότι οι φόροι θα είναι δίκαιοι ……

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *