Βιογραφικό

Ανδρέας ΓεωρμπαλίδηςΟ Ανδρέας Γεωρμπαλίδης αποφοίτησε από το Οικονομικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και συνέχισε με τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου Guglielmo Marconi της Ρώμης από το οποίο πήρε το MBA Masters in Business Administration στα Χρηματοοικονομικά και στο Μάνατζμεντ.

Εργάστηκε αρχικά ως βοηθός λογιστή, φτάνοντας να επιβλέπει ως λογιστής α΄ τάξης εταιρείες διαφόρων δραστηριοτήτων και κύκλου εργασιών αλλά και να παρίσταται σε επιτροπές, επιλύσεις διαφορών κ.τ.λ. να συντάσσει δικόγραφα όπως ανακοπές, αναστολές ενώπιον των διοικητικών δικαστηρίων.

Είναι διορισμένος πραγματογνώμονας με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών Αθηνών στον τόμο 5 με αριθμό διορισμού 3296/2009 σε θέματα σχετικά με οικονομοτεχνικές επιχειρησιακές έρευνες και μελέτες οικονομολόγων και λογιστών, αλλά και σε θέματα οικονομοτεχνικών που αφορούν επιχειρήσεις και εμπόριο.

Είναι αντιπρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά (Σ.Ο.Λ.Π.- solp.gr) από το 2006 και έχει συμμετάσχει και παρουσιάσει τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές (φορολογικού ενδιαφέροντος) και υπήρξε εισηγητής σε φορολογικά σεμινάρια.

Διαβάστε το πλήρες βιογραφικό