Έκτακτο: Σε Διάψευση προέβει πριν λίγο το Υπ.Οικ. με δελτίο τύπου σχετικά με την φήμη ότι οι θεσμοί «ξηλώνουν και τις 100 δόσεις»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Νίκης 5-7

10180 Αθήνα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tηλ.: 210-3332553/4
Fax: 210-3332559
e-mail: press@minfin.gr

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015

Δελτίο Τύπου

Δημοσίευμα εφημερίδας υποστηρίζει ότι οι θεσμοί «ξηλώνουν και τις 100 δόσεις», ενώ παραθέτει και μια σειρά από «άγριες διαθέσεις της τρόικας», όπως γράφει χαρακτηριστικά.
Δεν ισχύει απολύτως τίποτα. Ουδέποτε, άλλωστε, συζητήθηκε το συγκεκριμένο θέμα στα τεχνικά κλιμάκια ή στη συνάντηση των υπουργών με τους εκπροσώπους των θεσμών.

2 thoughts on “Έκτακτο: Σε Διάψευση προέβει πριν λίγο το Υπ.Οικ. με δελτίο τύπου σχετικά με την φήμη ότι οι θεσμοί «ξηλώνουν και τις 100 δόσεις»

  1. ΠΡΟΣ Κ. ΙΣΑΚΙΔΗ
    Δ1 – Έντυπο Δήλωσης του Ν. 2308/1995​. Το έντυπο Δ1 χρησιμοποιείται από όλους τους πολίτες (πλην των νομικών προσώπων) για τις περιοχές που κτηματογραφούνται από το 2014 και μετά. Συγκεκριμένα, στη παρούσα φάση, το έντυπο Δ1 θα χρησιμοποιηθεί για τους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας, Κοζάνης, Πέλλας, Τρικάλων, Έβρου, Καβάλας, Αττικής, Βοιωτίας, Σερρών και Κιλκίς όπου πραγματοποιείται η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας.

    ΠΡΟΣΕΞΕ Κ. ΙΣΑΚΙΔΗ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

    1. Ποιος έχει υποχρέωση υποβολής δήλωσης στο Κτηματολόγιο;
    Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει εμπράγματο ή εγγραπτέο δικαίωμα σε ακίνητο υποχρεούται να υποβάλει δήλωση στο Κτηματολόγιο. Συγκεκριμένα, υποχρέωση υποβολής δήλωσης έχει ο ιδιοκτήτης ακινήτου, ο οποίος έχει κυριότητα (πλήρη ή ψιλή), και κάθε δικαιούχος επικαρπίας και προσωπικής ή πραγματικής δουλείας (οποιουδήποτε περιεχομένου), ο δικαιούχος εμπράγματης ασφάλειας, κατάσχεσης, εγγραπτέας αγωγής, εγγραπτέας μίσθωσης (χρονομεριστική, χρηματοδοτική, υπερενναετής) και κάθε άλλου εγγραπτέου δικαιώματος σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Ν.2664/1998.
    Υποχρέωση υποβολής δήλωσης έχουν και όσοι διαχειρίζονται ξένη περιουσία (πχ εκκαθαριστής διαθήκης, σύνδικος πτώχευσης, κηδεμόνας σχολάζουσας κληρονομιάς, εκτελεστής διαθήκης, διαχειριστής ακινήτου κ.λ.π.)

    ΣΑΣ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ.

    Γεωρμπαλίδης Ανδρέας
    Οικονομολόγος-Φοροτεχνικός
    Αντιπρόεδρος (Σ.Ο.Λ.Π) Συλλόγου Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά
    web: geormpalidis.gr
    P Think before you print

  2. bliggityblong Το φθεινώπορο, ο ελεύθερος χρόνος των τέκνων είναι αμετρητος με συνεπεια να βαριούνται γρήγορα τα πανινα παιχνιδια τους και να βρσικουν νέους τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγιας. Eκμεταλλευτείτε τον ελεύθερο χρόνο των μικρων και τη ζωντανια τους για παινχιδια και παιχνίδι, βρισκοντας τους να παιξετε μαζί τους με πρωτότυπα ξύλινα καράβια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *